Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Куркума на прах

1) куркумин е основен curcuminoid на популярните индийски къри подправка куркума, която е член на семейството на джинджифил (Zingiberaceae). Куркуминът може да съществува поне в две тавтомерни форми, кето и Енол. Enol формата е по-енергично стабилен в твърдата фаза и в разтвора. 2)...

Информация за продукта

Име на продукта

Куркума на прах

Спецификация

5 % - 95 % куркумин

Пакет

25 кг/барабана, 25 кг/кашон

1) куркумин е основен curcuminoid на популярните индийски къри подправка куркума, която е член на семейството на джинджифил (Zingiberaceae). Куркуминът може да съществува поне в две тавтомерни форми, кето и Енол. Enol формата е по-енергично стабилен в твърдата фаза и в разтвора.
2) куркума е тревисто растение. Той произхожда от Южна Азия, Индия и Индонезия, и др. С двете подкрепа от съвременната медицина и традиционната медицина тя показва добра ефикасност в намаляване на кръвните липиди, противовъзпалителни и предотвратяване на сенилна деменция и др. Като често използвани билкови лекарство то е за консумация и няма странични ефекти. Тя може да се каже, че китайците са свикнали да го използват за поддържане на здравето от много отдавна.
Функция
-Ati-рак
Тя също има добри изпълнения като противораково, Анти, възпалителни antioxidation, antimutagenics, намаляване на Lipoidemia и др.
-Храна
1. основно се използва като вкусова добавка към пигменти и храни.
2 куркумин/полисорбат разтвор или куркумин прах, разтворен в алкохол, се използва за вода-съдържащи продукти. Свръх-оцветяване, като кисели краставички, подправки и горчица, понякога се използва за компенсиране на избледняване.
3. сега се използва като храна оцветяване, тъй като тя обикновено дава храна (леко жълт цвят) се използва за защита на хранителни продукти от слънчева светлина.
Приложения
1) като medicinesand #39; суровини и материали за противовъзпалително и регулиране на менструалния цикъл, това е главно в областта на фармацевтиката;
2) като продукти за регулиране на менструацията тя се използва главно в здравето продукт промишленост;
3) като пигменти, хранителни добавки от подправки, е главно използван в козметичната индустрия.-шейкове
-Хранителни продукти
-Мляко на прах допълнение

Ние се гордеем с нас като един от водещите куркума на прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни куркума на прах с разумна цена от нас.

Hot Tags: куркума на прах, Китай, производители, доставчици, насипни
Свързани продукти
Запитване
Online customer service
Online customer service system