Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Новини

Начало > НовиниСъдържание

Повдигане на черния дроб с тази храна

Зехтинът отдавна е основен в кухнята на здравомислещите яденици. Това е добре известно лекарство, което държи тайна за сърдечно-съдовата фитнес и балансирания холестерол. Експерти и ентусиасти от цял свят пеят похвали за тази суперзвезда от средиземноморската диета , особено за екстравагантен сорт, дори и без задълбочено разбиране за това какво точно се случва в тялото ни, когато го консумираме редовно - всичко, което знаем, е, че зехтинът получава добри резултати. За да попълните празните места, екип от изследователи от Чилийския университет се стреми да разбере механизмите зад прекрасните предимства на маслиновото масло, само за да открие още една причина да го приложите в диетата си, ако не сте го направили така че вече.

Изследванията приписват множеството сърдечно-съдови ползи от маслиновото масло до хидрокситирозола, естествено съединение, което е мощен антиоксидант. Проучването показва, че хидрокситирозолът също така предлага защитни ефекти на черния дроб, което не е изненадващо, като се има предвид, че сърцето и черният дроб имат общ враг: диета с високо съдържание на мазнини.

Зехтинът е добър и за черния дроб

За да се оцени ефектите на хидрокситирозола, изследователите хранеха мишките или с високо съдържание на мазнини диета (60% мазнини), или с контролна диета (10% мазнини). На някои мишки бяха дадени и пет mg хидрокситирозол на килограм телесно тегло в продължение на 12 седмици. Проби от кръв и тъкани се използват за оценка на въздействието на диетата върху състава на мастните киселини, върху активността на ензимите, които участват в синтеза на полиненаситени мастни киселини (известни за предпазване от лош холестерол и поддържащо сърдечно здраве) стрес.

Както се очакваше, диетата с високо съдържание на мазнини повиши нивата на общия холестерол и лошия холестерол, но ефектите на последния бяха противодействани от хидрокситирозола в мишките, които му бяха дадени. Хидрокситиролът също така намалява маркерите на инсулиновата резистентност, която редовно се отглежда от нездравословна диета.

И чудесна новина е, че хидрокситирозолът е показал обещаващи резултати за черния дроб. Диетата с високо съдържание на мазнини води до по-ниски нива на чернодробните ензими, които са свързани с дисбаланс на мастни киселини в черния дроб, мозъка и сърцето. Мишките, които са били хранени с мастни храни, са имали признаци на безалкохолна чернодробна болест, а черния дроб се характеризира с повишен оксидативен стрес, който е свързан и с мастно чернодробно заболяване. Обаче, мишките, които са приемали хидрокситироза, демонстрират състав на мастни киселини и ензимна активност, сравними с мишките, върху здравословното хранене, което означава, че съединението може да повлияе на увреждането на диетата с високо съдържание на мазнини.


Може би се питате как можете да ядете повече зехтин. Отстраняването на изстрели може да не е за всеки. След като преминете, използвайки зехтин за готвене и печене (отлични изходни точки вече), можете да получите наистина творчески и да го използвате в други ястия. Занимавайте с тази висококалорична салатна превръзка за няколко супени лъжици зехтин и малко лимонов сок. Направете свой собствен хляб, като смесвате зехтина с балсамов оцет и печен чесън. Направете своя майоре или песто - ще имате нужда от зехтин там също. Играйте наоколо със съставки и извлечете максимума от тази Средиземноморска здравна тайна - за сърцето и черния дроб.


  • Shanghai Shine High International е световен доставчик на хранителни съставки, най-съвременно съоръжение и уникално висококвалифицирано качество

  • контрол и извор екип гарантират да предлагат първокласно качество на Hydroxytyrosol . За да реагираме бързо и да задоволяваме различните нужди на клиентите,

  • Shine High International никога не спира и се опитва да бъде   хидрокситирозол   доставчик на решения. Моля, посетете ни www.ingredient4health.com   за да видите повече информация.

  • Свържете се с нас

  • Шанхай Shine Висока международна търговия Ко ООД

  • Добави: Стая 308, North Wanke Creative квартал, No2000, Dongming Road, Pudong нов квартал, Шанхай, Китай

  • Тел: 86-21-66531378

  • Факс: 86-21-66531373

  • Имейл: sales@ingredient4health.com

  • Web: HTTP: //ingredient4health.com


Свързани новини

Online customer service
Online customer service system