Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Новини

Начало > НовиниСъдържание

Ресвератрол, показан за стимулиране на атлетичното представяне

Нови медицински изследвания от Университета на Алберта, Канада, показват, че resveratrolmay може да подобри тренировката и ефективността на упражненията. R esveratrol е антиоксидант, произведен от някои растения, за да предпазва от натоварвания в околната среда. Ресвератролът се намира в ядките, кожата на червеното грозде, и макар че съдържа много малко от съединението, червеното вино също е известно, че съдържа ресвератрол.

Ресвератрол се продава като хранителна добавка и се получава предимно от японски knotweed. Има съобщения, че ресвератролът може да подпомогне удължаването на живота, намаляването на възпалението, понижаването на кръвната захар, предотвратяването на рак и здравето на сърцето. Въпреки това, не са проведени задълбочени изследвания и няма достатъчно научна основа, за да се направят някои от тези твърдения. Неотдавнашното проучване за ресвератрол и упражнения бе ръководено от Джейсън Дък, който е старши учен на Алберта Иноватис - Здравни решения и директора на Центъра за сърдечно-съдови изследвания към университета в Алберта.

Dyck и неговият екип откриха, че високите дози от естественото съединение ресвератрол подобряват физическото представяне, сърдечната функция и мускулната сила в лабораторните модели. Тези открития са публикувани в публикувания в края на май равностоен вестник Journal of Physiology.

 

"Бяхме развълнувани, когато видяхме, че ресвератролът показва резултати, подобни на тези, които ще видите от обширното обучение за издръжливост", казва Дък, който работи в Медицински и стоматологичен факултет като научен сътрудник в департамента по педиатрия и отдела по фармакология. "Ние веднага видяхме потенциала за това и си помислихме, че идентифицирахме" подобреното изпълнение на упражненията в едно хапче ". "

 

Резултатите от това проучване доведоха до това, че Dyck и неговият екип започнаха ново изследване от десет седмици за ефектите на ресвератрола върху диабетици със сърдечна недостатъчност. Целта на това изследване е да се види дали ресвератролът може да подобри сърдечната функция за тези пациенти.

 

"Ресвератролът може да помогне на пациентите, които искат да се упражняват, но са физически неспособни. Ресвератролът може да имитира упражнения за тях или да подобри ползите от скромното упражняване, което могат да направят", казва Дък. "Много е удовлетворяващо да се постигне напредък от базовото изследване в лабораторията до тестването на хора в кратък период от време".

 

Въпреки че твърдението на Dyck, че ресвератролът може да бъде "подобрено упражняване на хапче", може да бъде малко преувеличено, то е успокоително да видим потенциалните ползи, които това естествено срещащо се съединение може да притежава. Много спортисти търсят този допълнителен край, който е както правен, така и безопасен, особено тези, чиято кариера зависи от представянето. За щастие, ресвератролът изглежда е добро допълнение към всеки допълнителен режим на спортиста.


Shanghai Shine High International е световен доставчик на хранителни съставки, най-съвременно съоръжение и уникално висококвалифицирано качество

контрол и снабдяване екип гарантират да предлагат първокласно качество на ресвератрол . За да реагираме бързо и да задоволяваме различните нужди на клиентите,

Shine High International никога не спира и се опитва да бъде доставчик на ресвератрол . Моля, посетете ни www.ingredient4health.com, за да видите повече информация.


Свържете се с нас

Шанхай Shine Висока международна търговия Ко ООД

Добави: Стая 308, North Wanke Creative квартал, No2000, Dongming Road, Pudong нов квартал, Шанхай, Китай

Тел: 86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл: sales@ingredient4health.com

Web: HTTP: //ingredient4health.com


Свързани новини

Online customer service
Online customer service system