Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Новини

Начало > НовиниСъдържание

Resveratrol може да бъде от полза за хората с диабет

Изследователите казват, на антиоксидант намерени в червено вино и плодове може да помогне за подобряване на сърдечно-съдовите заболявания при пациенти с диабет.

Ново проучване изследва дали антиоксидант, често се срещат в някои вино и плодове има благотворен ефект върху сърдечно-съдовите заболявания на пациенти с диабет.Resveratrol е естествено съединение, които могат да бъдат намерени в грозде, гроздов сок, червено вино и някои видове плодове – включително боровинки и боровинки – както и в фъстъци и какао.Съединението е полифенолни – тоест, клас на растителна основа химически вещества с антиоксидантни свойства.Някои изследвания предполагат, че polyphenols може да има защитна роля срещу болест на сърцето чрез подобряване на съдовата функция и регулиране на възпаление. Нови изследвания, представени на американската сърдечна асоциация на атеросклероза, тромбоза и съдова биология и периферна съдова болест 2017 научни сесии в Минесота, изследва ефекта на ресвератрола върху артерия скованост при хора с диабет.

Целта на изследването

С възрастта нашите артерии стане по-малко еластична. Това може да доведе до различни неблагоприятни сърдечносъдови събития, включително повишено кръвно налягане, коронарна болест на сърцето и инсулт. Тъй като авторите на новото изследване обясни, пациенти с диабет не показват признаци на преждевременно стареене на артериите. Обаче някои проучвания при животни показват, че ресвератролът могат да намаляване на коравината на аортата – най-голямата артерия в човешкото тяло, който пренася кръвта от сърцето и в останалата част от тялото. Тези проучвания показват, че ресвератролът активира ген, наречен SIRT1, които могат да забавят стареенето. Съществуващите изследвания мотивира екипа на учените – водена от Джи-Яо Ела Джан, доктор, кандидат на науките сътрудник в Уитакър Сърдечно-съдов институт в Бостън университета в Масачузетс-да разследва дали resveratrol има същия ефект хората.

Заключенията от проучването

Theстандартен методза измерване на аортна коравина е тест наречен Каротидно феморалната пулса вълна скорост (CFPWV) тест.В ново проучване изследователите са използвали CFPWV тест за определяне аортна скованост в 57 пациенти с диабет тип 2. Средно участниците бяха на възраст 56 години и бяха разгледани затлъстяване според стандартните тялото маса индекс (BMI) изчисления.В началото, пациентите са административно определяните дневни дози от 100 милиграма ресвератрол за две седмици. Това след това нараства до 300 милиграма на ден за още две седмици.Пациентите са също прилага съчетаната, полифенол свободен плацебо лечението за общо от четири седмици, със замъглено период от две седмици между лечения.В цялостната изследователска група няма статистически значими промени са открити след управлението на ресвератрол.Обаче в подгрупа на 23 пациенти, които са имали високо артериално скованост в проучването началото 300 милиграма на ден доза на ресвератрол изглеждаше да намалите аортна скованост с 9 процента.Освен това, този ефект корелира пропорционално с дозата: 100-милиграм дневен прием на ресвератрол намалява аортна скованост с по-малки 4.8 %. От друга страна аортна скованост увеличил при пациентите на плацебо лечението.


Помага още с диабет

Resveratrol може да бъде по-полезно за пациенти с диабет от здрави индивидиСтарши автор на проучването, д-р Наоми м. Хамбург, коментира значимостта на констатациите."Това добавя към нововъзникващите доказателства, че може да има интервенции, които могат да обратната нарушения на кръвоносните съдове, които се случват с процеса на стареене и са по-изразени при хора с диабет тип 2 и затлъстяване," Хамбург се казва в изявление за пресата.Въпреки това Хамбург, – който е и ръководител на секцията съдова биология в Бостънския университет училището по медицина в Масачузетс – предупреждава, че ресвератролът не може да бъде толкова полезен за хора, които нямат диабет."Ефекта на ресвератрола може да бъде повече за подобряване на структурни промени в аортата и по-малко за релаксация на кръвоносните съдове и хората с по-нормален аортната коравина не може да получи толкова полза," каза тя.На проучването водещ автор също претегля в по констатациите."Открихме, че resveratrol също активира дълголетие гена SIRT1 при хората, и това може да е потенциален механизъм за добавки, за да намали аортна скованост," каза Джан. "Въпреки това, промените в този малък и краткосрочни изследване не са доказателство. Изследвания с по-дълго лечение са необходими за оценка на въздействието на дневна добавка resveratrol на съдова функция."


 

Шанхай обувки висок международен е световните хранителни съставки доставчик, състояние на най съвременните съоръжения и уникални високо квалифицирани качество

контрол и извор екип гарантира да предложи премия за качество наResveratrol. Да реагира бързо и да изпълни различни нужди на клиентите,

Обувки високо международно никога не спира и се опитват да бъдат Resveratrolразтвор доставчик. Моля, посетете ниwww.ingredient4health.comза да видите повече информация.


Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна творчески Wanke квартал No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:Sales@ingredient4health.com

Web: http://ingredient4health.com

Свързани новини

Online customer service
Online customer service system