Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

ЕО (етил целулоза)

1. продукт въвеждането този продукт е бяла или сиво, без мирис течен прах, неразтворими във вода, но разтворими в органични разтворители, добра термична стабилност, пепелта е много ниска, когато изгори, малко лепкавост или стягащо, flex съпротива се поддържа ниска температура, нетоксични, силна...

Информация за продукта

1. продукта Въведение


Родово име

Етил целулоза

Абревиатура

ЕО

Име на IUPAC

Целулоза, 2 - етил целулоза

Отговарят на стандартите

CP (китайски фармакопея)
USPNF (САЩ Националната Formulary)
ЕП (Европейската фармакопея)

Този продукт е бяла или сиво, без мирис течен прах, неразтворими във вода, но разтворими в органични разтворители, добра термична стабилност, пепелта е много ниска, когато изгори, малко лепкавост или стягащо, flex съпротива се поддържа при ниска температура, нетоксични, силен анти-биологични свойства, метаболитни инертен. Но на слънце или UV светлина го податливи на окислително разграждане.
2. продукт приложение
Поради своята водонеразтворима продукта основно се използва като таблетка халки и покритие материали, също може да се използва като скелет материал блокери, приготвени от различни видове устойчиви освобождаване таблетки; Този продукт се използва като капсулирани ексципиентите подготвени устойчиво съобщение капсули, така че ефикасността остава освободени и да се избегнат някои от преждевременно ролята на водоразтворими наркотици; Продуктът също така може да се използва в различни фармацевтични доза форми като диспергиращ агент, стабилизиращ агент, агент за задържане на вода, за да се предотврати наркотици форма влажна и влошаване, засилване на таблета безопасно съхранение.
3. разтваряне метод
Ароматни въглеводороди и алкохола са най-често използвания продукт смесен разтворител Aromatics налични като бензен, толуен, етилбензол, ксилол, т.н., доза от 60 % до 80 %; Може да бъде алкохоли, метанол, етанол и т.н. и дозата от 20 % до 40 %. Продуктът е добавен бавно в контейнер пълен с разтворител при разбъркване, докато мокри и разтваря напълно.
4. технически индикатори


Индекс

Спецификация

вискозитет

≥10mpa.s:90.0~110.0%
6 ~ 10 mpa.s:80.0~120.0%
≤6mpa.s:75.0~140.0%

Загуба при изсушаване

≤3.0%

Остатък при запалване

≤0.4%

Тежки метали

≤20ppm

Арсен сол

≤0.0003%

Определяне на съдържанието

Съдържащи етокси трябва да бъде 44.0 да 51.0 %

5. продукта описание
[За съхранение] запечатани, държи на сухо място.
[Опаковане] Крафт хартия чанта облицовани с полиетиленова торба.
[Нето тегло] 20 кг/пакет

Ние се гордеем с нас като един от водещите ЕО (етил целулоза) производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни ЕО (етил целулоза) с разумна цена от нас.

Hot Tags: ЕО (етил целулоза), Китай, производители, доставчици, насипни
Свързани продукти
Запитване
Online customer service
Online customer service system