Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Валериан Екстракт от корен

Корен от валериан е растение, роден в Европа и Азия. Тя расте с до четири фута висок и е тръба с форма на цветя. Корените се използват като лекарство. Въпреки че пресен корен е сравнително без мирис, изсушен корен има силна миризма, че намерите много неприятен. Валериан Екстракт от корен е бил използван за...

Информация за продукта

Корен от валериан е растение, роден в Европа и Азия. Тя расте с до четири фута висок и е тръба с форма на цветя. Корените се използват като лекарство. Въпреки че пресен корен е сравнително без мирис, изсушен корен има силна миризма, че намерите много неприятен. Валериан Екстракт от корен е бил използван от векове като парфюм и леко, релаксираща успокоително.
Корен от валериана (valeriana officinalis) е получен от инсталация роден в Европа и Asia.The активната съставка е Валерианова киселина 0,8 %. Коренът на това растение е била използвана от хиляди години като лекарство за различни заболявания, включително проблеми със съня, храносмилателни проблеми, заболявания на нервната система, главоболия и артрит. Смята се, че корен от валериан оказва влияние върху наличността на невротрансмитера ГАМК в мозъка.

Име на продукта

Валериан Екстракт от корен

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

0,2-0,8 % Валерианова киселина

Пакет

25 кг/барабан

Стандартизиран екстракт от валериана, безопасен и ефективен природен успокоително, успокоява ума и тялото. Клиничните изследвания показват, че валериан ефективно облекчава тревожност, свързани с безсъние и предполага, че валериан екстракт може да бъде сравнима с някои анти-тревожност лекарства с рецепта за облекчаване на тревожност. За разлика от много лекарства обаче, валериан не е пристрастяване или навик-формиращи когато се приема в препоръчваните дози.
Корен от валериана екстракт работи като успокоително, помагайки ви да се отпуснете и да спи дълбоко и restfully, намаляване на нощни събуждания, както и увеличаване на припомнянето на следващия ден. Valeriana Officinalis е била използвана като лечебно растение от най-малко по време на древна Гърция и Рим. Хипократ описва свойствата му, и Гален по-късно, предписани като лек за безсъние.
1. като суровини на наркотици за анти-бактериални, Анти-депресанти, антитуморни и седация той се използва широко в областта на фармацевтичните и здравето продукти;
2. като безсъние и други подобни симптоми на psychasthenia продукт суровина той се използва широко в здравните продукти промишленост;
3. като хранителни добавки увеличава терапевтични функция, той е широко използван в областите на хранителна добавка продукти;
4. като продукти на седативен и анти-бактериални те са широко използвани за добавяне към козметични продукти в козметичната индустрия.
5. лечение на безсъние: често се нарича като сън помощ, дилянка корени са били използвани за лечение на нарушения на съня от древните дни. Резултатите предполагат, че хората с безсъние върху консумират валериан корен здраве добавки се чувствам спокойна и освежаващо.
6. ctrical активност в мозъка. Резултатите показват, че валериан екстракти намален изземване формирането от техните anticonvulsive свойства в мозъка.
7. намаляване на тревожност: обяви за нейните релаксант свойства, този смъдя корен е подпомагана в много тревожност, свързани с нарушения като Внимание Дефицит Хиперактивност разстройство (ADHD). Неговите релаксиращи свойства също така облекчаване на стреса и мускулни напрежения и по този начин намалява депресия.
8. облекчи стомаха спазми: нейните релаксант свойства също установи значение когато засегнати от стомашни разстройства, свързани със стреса като раздразнителен черво синдром (IBS). Чрез облекчаване на мускулите на стомаха, облекчава болката, причинена от МЗ и менструални спазми.
9. лечение на мигрена: корени от валериана може да намали напрежението, причинени в резултат на мигрена и по този начин намаляват болката, свързана с него.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите корен от валериан екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни корен от валериан екстракт с разумна цена от нас.

Hot Tags: екстракт от корен от валериан, Китай, производители, доставчици, насипни
Свързани продукти
Запитване
Online customer service
Online customer service system