Продуктова категория
Свържете се с нас

Шанхай обувки високо международна търговия Ко, ООД

Добави: стая 308, Северна Wanke творчески тримесечие, No2000, Dongming път, новия район Пудонг, Шанхай, Китай

Tel:86-21-66531378

Факс: 86-21-66531373

Имейл:sales@ingredient4health.com

Телефонна линия
+86-21-66531378

Трибулус терестрис екстракт

Какво е Бабини зъби? Tribulus Terrestris е желателно билка за спортист ' s. Тъй като се смята да увеличи тялото ' s лостове на тестостерон, билката се използва широко за подобряване на растеж на мускулните клетки и стимулира телесни напрегнатостта. Протодиосцин Трибулус терестрис екстракт детайли...

Информация за продукта

Какво е Бабини зъби?
Tribulus Terrestris е желателно билка за athleteand #39; s. Тъй като се смята да увеличи bodyand #39; s лостове на тестостерон, билката се използва широко за подобряване на растеж на мускулните клетки и стимулира телесни напрегнатостта.
Протодиосцин Трибулус терестрис екстракт детайли
Трибулус терестрис е цъфтящи растения от семейство Zygophyllaceae произхожда от стопли умерените и тропически райони на стария свят в Южна Европа, Южна Азия, Африка и Австралия. Тя може да процъфтяват дори в пустинен климат и бедните почви. Като много буренясал видове, това растение има много общи имена, включително bindii, главоч, burra gokharu, caltrop, catand #39 s главата, deviland #39; s мигли, deviland #39; s трън, deviland #39; s трева, goathead и puncturevine.
Протодиосцин Трибулус терестрис екстракт приложения
1. прилага в областта на здравето продукт, Трибулус терестрис екстракт може да се използва като diretics, мускулна enhaner и aphrodiiac агент;
2. прилага във фармацевтичната област, Трибулус терестрис екстракт може да се използва като лекарство от депресиращо налягане понижаване на мазнините в кръвта, противоракови и т. н.

Име на продукта

Бабини Terrestrisextract

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

40 % - 90 % сапонини

Пакет

25 кг/барабан

Той се казва, че е най-близките и най-силните природни билкови alterrnative на синтетични хормони и смята за ефективно лечение на сексуално dysdunction и засили бавно сексуално влечение.
В traditonal билкови медицина билката се използва за лечение на пикочните пътища и по-ниско кръвно налягане и холестерол.
Какво е сапонини?
Сапонини са клас химически съединения, открити в частност изобилие в различни растителни видове. Morespecifically, те са amphipathic гликозиди, групирани phenomenologically от сапун като пяна, които произвеждат, когато разклати във водни разтвори и структурно от като един или повече хидрофилни гликозид половини, съчетана с липофилни тритерпеновите дериват
Основни функции
За лечение на пикочните пътища, импотентност, ниско либидо и мъжкото безплодие, увеличава нивата на тестостерон.
За повишаване на енергия и жизненост.
За да помогне за изграждане на мускули и сила.
Приложение
1. прилага във фармацевтичната област, той обикновено се прави в таблетки, капсули и гранули да се затопли на бъбреците, укрепва далака и подобряване на човешкото имунитет.
2. прилага в хранителната област, тя се използва главно в видове напитки, алкохолни напитки и храни за подобряване на човешкото имунитет и анти-стареене.
Подобни секс аксесоар и спорта хранене продукти
[Ползи за здравето на Tribulus:]
Tribulus е най-често се използва за безплодие, еректилна дисфункция и ниско либидо. През последното десетилетие тя е станала популярна да подобряване на ефективността спорт.
Tribulus е била тези условия на пазара, тъй като изследвания, провеждани в България и Русия показва, че tribulus увеличава нивата на хормона тестостерон (чрез увеличаване на лутеинизиращ хормон), DHEA и естроген. Дизайнът на тези изследвания, обаче, е бил разпитан.
По-скорошно проучване установи, че четири седмици от Трибулус добавки (в 10 до 20 милиграма на килограм телесно тегло дневно) не се отразиха на мъжки полови хормони тестостерон, андростендион или лутеинизиращия хормон в сравнение с хора, които не вземат Трибулус.
[Функция за Бабини?]
1) еректилна дисфункция
Предварителни проучвания при животни установено, че tribulus Повишена сексуалното поведение и увеличават intracavernous налягане. Това се дължи на увеличения на тестостерон. Там havenand #39; т бил всеки добре проектирани проучвания на човека да потвърди тези ранни констатации.
2) телесния състав и качеството на работа упражнение
Въпреки че tribulus стана популярен като спорт изпълнение помощ, един малък, но добре проектирани проучване установи, то няма никакъв ефект върху тялото състав или упражняване изпълнение. Петнадесет теми са били рандомизирани към Трибулус (3.21 mg за kg телесно тегло дневно) или плацебо.
След осем седмици с резистентност обучение няма промени в телесното тегло, процент мазнини, хранителния прием или настроение в една група. Какво е изненадващо е, че мускулна издръжливост действително подобри още в групата на плацебо. Мускулна издръжливост (определя от максималния брой повторения от 100 до 200 % от телесното тегло) се увеличава за пейка и крака преси в групата на плацебо. Групата на tribulus опит увеличение на силата крак преса само.
[Приложение]
1. прилага в областта на здравето продукт, тя може да се използва като diretics, мускулна enhaner и aphrodiiac агент.
2. прилага във фармацевтичната област, тя може да се използва като лекарство от депресиращо налягане понижаване на мазнините в кръвта, противоракови и т. н.
[Tribulusand #39; s дозировка:]
Трибулус терестрис е често приема в доза между 85 до 250 мг три пъти дневно, с храната.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите Трибулус терестрис екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват по-голямата част Трибулус терестрис екстракт с разумна цена от нас.

Hot Tags: Трибулус терестрис екстракт, Китай, производители, доставчици, насипни
Свързани продукти
Запитване
Online customer service
Online customer service system